Om meg

 

Hei, mitt navn er Eva Johansen. Jeg er 36 år og bor sammen med datteren min i huset hvor salongen også er. Jeg er oppvokst på gård og var tidlig i gang som grunder, den gang salg av vafler ved veien. Slik har det fortsatt og i dag er jeg Salg og Markedsføringsansvarlig for All About You Norge og et solid team innenfor nettverksbransjen som gir meg den friheten jeg trenger til å kunne nyte jobben i salongen 100%. Jeg driver salongen fordi jeg elsker å få kundene til å føle seg vel. Jeg er utdannet hudpleier og negldesigner, permanent makeup artist og halvveis massasjeterapeut.

VelværeLoftet fikk sin start i Mysen med et neglbord i stua, januar 2011. Videre kom det inn en hudpleiebenk og kundegruppen vokste seg større og større, så loftet over garasjen ble pusset opp. Etter noen år med mye moro bestemte jeg meg for å selge og legge full fokus på jobben med produktene vi brukte i salongen.

Min venninne Tina tok over og flyttet salongen hjem til seg i Trøgstad. I september 2017 fikk jeg meldingen fra Tina om at nå var tiden inne for at hun trengte forandring. I mellomtiden hadde jeg fått etablert en solid business med Forever, flyttet i større hus og blitt mamma. Min datter Amanda var da 14 måneder og snart klar for noen timer i barnehagen, så timingen var helt perfekt! Kjøpte salongen tilbake og driver den nå fra kjelleren i nye huset her i Trøgstad!

Så en gang loft, nå en kjeller, men intet annet er forandret! Kvalitet og service i høysete og jeg ønsker deg velkommen til egentid hos oss.

Fordi DU fortjener det!

Comments are closed.