Behandlinger

Negler

I salongen brukes det i hovedsak gelé for å styrke opp egne negler eller forlenge neglene med form. Du kan velge mellom vanlig fransk (hvite tipper) og mange, mange ulike farger og design.

instagram/facebook kan du finne inspirasjon

Hårfjerning

Jeg bruker sukkerpasta for å fjerne hår. Dette er etter min mening det beste alternativet for hårfjerning! Naturlig og rent, mindre skadelig for huden og dermed mindre ubehag for kunden.

Pastaen legges på mot hårets groretning for at det skal komme godt ned mot røttene og rives av med hårets groretning for blant annet å unngå knekte hår.

I tillegg fester ikke sukkeret seg til huden, kun hår og døde hudceller, og er derfor en av grunnene til at denne teknikken er mer skånsom.

Hårfjerning med sukkerpasta kan brukes over hele kroppen!

Informasjon til deg som skal ha en behandling med sukkerpasta

Hårene bør være ca 0,5 cm (de kan være helt nede i 0,2, men vi anbefaler 0,5). Er de for lange kan de klippes litt før du kommer.
Det vil være en stor fordel å skrubbe huden 2-3 dager før behandlingen da dette fjerner døde hudceller og vil gjøre det lettere for sukkeret å få med seg alle hårene.
Fortsett med å skrubbe 1 gang i uken mellom behandlingene.
Etter behandling skal du ikke trene, dusje eller ta solarium på 24 timer.
Jeg tilbyr kun brasiliansk på kvinner, men ellers utfører vi også hårfjerning på menn.

Vipper og bryn

Her kan du får farget vipper og bryn, formet brynene og utført løft av vippene dine. Dette gir deg et naturlig vakkert resultat som vil fremheve øynene dine, uten at du trenger og bruke mascara.

Permanent Makeup

Jeg utfører permanent makeup på bryn, eyeliner og lepper. Er du nysgjerrig på dette, men ikke sikker, kan du komme for en konsultasjon, hvor jeg sier hvordan det gjøres, tegner opp et eksempel og du kan få spørre om alt du lurer på, før du tar en avgjørelse. Dette er selvfølgelig gratis!

Hudpleie

Du kan velge mellom rensende hudpleie, antiaging eller bare en ren luksusopplevelse i kombinasjon med massasje. Det brukes rene og naturlige produkter som i all hovedsak er basert på aloe vera, en grønnsak med mange gode effekter på huden.

Comments are closed.