Behandlinger

Negler

I salongen bruker vi gelé for å styrke opp egne negler eller for å sette på nye sett med tipper. Du kan velge mellom vanlig fransk (hvite tipper) og mange, mange ulike farger og design.

Vi tilbyr også farge/fransk gelé på tåneglene.

På vår instagram-profil kan du se flere av våre design.

Hårfjerning

Vi bruker sukkerpasta for å fjerne hår. Dette er en spennende og god teknikk som er mindre skadelig for huden og dermed mindre ubehagelig for kunden.

Sukkeret kan brukes både med håndteknikk og med strips, vi bruker begge deler i salongen avhengig av kroppsområde.

Sukkeret legges på huden i mot hårets gro retning for at det skal komme godt ned mot røttene og rives av med hårets gro retning for blant annet å unngå knekte hår.

I tillegg fester ikke sukkeret seg til huden, kun hår og døde hudceller, og er derfor en av grunnene til at denne teknikken er mer skånsom.

Hårfjerning med sukkerpasta kan brukes over hele kroppen.

Informasjon til deg som skal ha en behandling med sukkerpasta

Hårene bør være ca 0,5 cm (de kan være helt nede i 0,2, men vi anbefaler 0,5). Er de for lange kan de klippes litt før du kommer.
Det vil være en stor fordel å skrubbe huden 2-3 dager før behandlingen da dette fjerner døde hudceller og vil gjøre det lettere for sukkeret å få med seg alle hårene.
Fortsett med å skrubbe 1 gang i uken mellom behandlingene.
Etter behandling skal du ikke trene, dusje eller ta solarium på 24 timer.
Vi tilbyr kun brasiliansk på kvinner, men ellers utfører vi også hårfjerning på menn.

Vipper og bryn

Her kan du får farget vipper og bryn, formet brynene og utført løft av vippene dine. Dette gir deg et naturlig vakkert resultat som vil fremheve øynene dine, uten at du trenger og bruke mascara.

Permanent Makeup

Vi utfører permanent makeup på bryn, eyeliner og lepper. Grunnet redusert kapasitet kan ikke dette bookes via vår onlinebooking og vi ber deg derfor ta kontakt for info og booking!

Hudpleie

Hos oss kan du velge mellom rensende hudpleie, antiaging eller bare en ren luksusopplevelse i kombinasjon med massasje. Det brukes rene og naturlige produkter som i all hovedsak er basert på aloe vera, en grønnsak med mange gode effekter på huden.

Massasje

Du kan selv velge mellom bare rygg eller hva med en velgjørende massasje fra topp til tå. Du kan velge mellom forskjellige pleiende oljer eller mentol og eukalyptus massasje som vil virke i dybden på muskulaturen også etter behandlingen.

Comments are closed.